top of page

TARIEVEN

Met een indicatie van de gemeente, hoeft u enkel een eigen bijdrage te betalen voor de ondersteuning die u van Sozo Zorg ontvangt.

Deze bijdrage is vanaf 1 januari 2019, voor een ieder die zorg vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) ontvangt, vastgesteld op een vast bedrag van €19,00 per maand.

 

U kunt bij Sozo Zorg met een indicatie van de WMO, ondersteuning ontvangen. De gemeente betaald de rekening rechtstreeks aan ons (Zorg in Natura) of u kunt kiezen voor een PGB (Persoons Gebonden Budget)

 

Sozo Zorg heeft met een aantal gemeenten in Brabant contracten gesloten voor zorg in natura, betreffende Individuele begeleiding en Huishoudelijke Ondersteuning,  welke onder een WMO indicatie vallen.

 

Hieronder de gemeenten op een rijtje voor u:
- Altena;
- Drimmelen;
- Geertruidenberg;
- Oosterhout.

Wilt u liever zelf de zorg inkopen met een PGB?

Of heeft u een indicatie van de Jeugdwet (voor uw kind)) of de WLZ (wet langdurige zorg)?

Ook dat is mogelijk bij Sozo Zorg op basis van een PGB (persoons gebonden budget)

 

Bij de aanvraag van uw indicatie kan Sozo Zorg u Adviseren, Coachen en/of Ondersteunen.

Alle maatschappelijke ondersteuning die door Sozo Zorg geboden wordt, maar waarvoor geen indicatie is, worden betaalt vanuit uw privévermogen. 

Mocht u de diensten vanuit uw privé vermogen betalen, dan zijn deze kosten in vele gevallen wél aftrekbaar bij de inkomstenbelasting, als specifieke zorgkosten.

WILT U ZICH AANMELDEN, OF HEEFT U VRAGEN?  

Klik hier

bottom of page